Peter Porker képregényei

Peter Porker képregényei

Watchmen ajánló (borítószöveg)

2018. augusztus 25. - Peter Porker

Sziasztok! A mai poszt inkább amolyan ajánlóféle lesz, hogy aki még nem vette meg az újonnan megjelent Watchmen kötetet, az tegye meg. Két fejezeten vagyok eddig túl, pazar, tartalmas olvasmány, nem mindennapi hősökkel. Véleményes írás majd később következik róla (ha elolvastam ;)

Na de jöjjön itt a hátsó borító ajánló szövegéből egy kis szösszenet, kedvcsinálóként.

"Alan Moore és Dave Gibbons világhírű alkotása nemcsak lélegzetelállító olvasmány, nemcsak a képregények képregénye, hanem a mai napig a bestsellerlisták éllovasa.

A Watchmen cselekménye a nyolcvanas években játszódik egy alternatív, a nukleáris háború szélére sodródott Amerikában, ahol néhány törvényen kívül helyezett, többnyire kiöregedett és cseppet sem hősies szuperhős azzal szembesül, hogy valaki rájuk vadászik."

(Rorschach leszek a következő farsangon.)

A képen a Teljes Watchmen kötet (Fumax Kiadó 2018.) [www.fumax.hu]

A bejegyzés trackback címe:

https://peterporkerkepregenyei.blog.hu/api/trackback/id/tr9014201417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása