Peter Porker képregényei

Peter Porker képregényei

2018-as visszatekintő

2018. december 29. - Peter Porker

Sziasztok!

Szerkesztettem egy kis alap videót a 2018-as legemlékezetesebb olvasmányaimról, nem hiánytalan képgyűjtemény, nem is akartam hosszú videót.

Mi is volt idén? Hát összeomlott a pénztárca.

Jöttek az NMK képregénygyűjtemény részei párosával, pow! bögrével, wham! táskával és ipaz majd zap! könyvtámaszokkal, változó színvonalú történetekkel, de állandó jó minőségben. Sokszor okozott örömet, együtt oszladoztunk a Marvel zombikkal, megőrültünk Deadpoollal, zúztunk Hulkkal, titkos háborúba mentünk a szuperhősökkel, csak hogy a számomra legemlékezetesebbeket említsem.

Kingpin kiadó se mondott csődöt idén a jobbnál jobb és felkapott címekkel, nekem a Marvel+ történetek idén vitték a prímet a füzetekben, Thorkules története, vagy Daredevil sötét krimis sztorija, de leginkább az X-faktor M nap utáni nyomozós baromkodása. A PPP klónsztorija is folytatódott, nagy örömömre. Olvashattuk még a Mega Marveleket is, utazhattunk a föld alá a halálos védelmezővel, vagy éppen az északi sarkra Kábellel.

A Fumax is belehúzott. Szép kemény kötésben megismerhettük, milyen az élet a halállal, vagy hogy mivel töltik az idejüket a nyugdíjas szuperhősök, hogyan nyomoz egy alkoholista,  vagy milyen kegyetlen Conan kardja. A kiadó jóvoltából ismét visszatérhettünk Basin City bűnnel szennyezett utcáira, és borzonghattunk a kulcsházban.

A Goobo kiadó jóvoltából szép kötetekben ismerkedhettünk meg az olasz sárkányharcos fantasy történetével.

A Szukits Star Wars képregényei is szakadatlanul jöttek ki, változó színvonalon.

Spawn is volt idén, nem is kevés, a Pokolivadék gyűjtemény a kedvencem volt idén.

A videóba beletettem néhány angol képregény borítóját, jó hír, hogy WW Hulk az NMK-ban, Spider-man 2099 pedig Kingpines kiadásban itthon is meg fog jelenni. A Spiderverse pedig csak egy agyzsibbasztó humorbomba, ajánlom mindenkinek, aki Póki rajongó.

Idén búcsúznunk kellett két ikontól, Steve Ditko, és Stan Lee is itthagyott minket. Legyen nekik könnyű a föld.

Képregényekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://peterporkerkepregenyei.blog.hu/api/trackback/id/tr114520736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása