Peter Porker képregényei

Peter Porker képregényei

Marvel+ 40. X-faktor (Spoileres vélemény)

2018. augusztus 17. - Peter Porker

Sziasztok! Megjelent a Marvel+ 40. száma. Ezt szeretném nektek ma röviden bemutatni.

Ez a szám a Gyorsabb a halálnál (Pietro) című történetet és Layla Miller jövőben játszódó történetét tartalmazza a Messiáskomplexus Mega Marvel történései után.

Ez nekem ez egy kicsit töltelékszagú füzetecske volt... mondjuk engem Pietro már nem köt le, a Mutánsvilágvan betöltött szerepe óta eléggé megfakult...

A lényeg, hogy haluzik össze vissza a dutyiban (vagy mégsem?). Csomó rokona megjelenik neki (Wanda, Magneto egyebek), és persze tiszta hülyét csinál magából, de minden jóra fordul a végén...

Közben Layla a jövőben sínylődik a mutánsbörtönben, a Madrox hasonmás ugye halott, eléggé kilátástalan a helyzete a kislánynak. De mivel nem egy egyszerű kislányról beszélünk, történik is valami váratlan benn a böriben. Ami nagyon tetszett, hogy szabadulása után találkozik "Old Man Küklopsszal" és a lányával, Rubinnal, akik elég ronda jövőt írnak le, már ami a mutánsokét illeti. Ők egy kicsit meg is változtak az idők folyamán.

Nagyon tetszik még mindig az X-faktor, de kicsit elhúzósba kezd fordulni a jövőbeli sztori. Nyilván ez majd fel fog pörögni. Layla mindenesetre menti a füzetet. Mindig tud meglepetéseket okozni, hisz ő tud dolgokat. :)

A képen Marvel+ (40.) 2018. augusztus, Kingpin.

A bejegyzés trackback címe:

https://peterporkerkepregenyei.blog.hu/api/trackback/id/tr2014187183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása