Peter Porker képregényei

Peter Porker képregényei

Oblivion Song 3-4. képregényajánló

2021. február 13. - Peter Porker

Sziasztok!

Nem is olyan régen mutattam be itt a blogon Robert Kirkman Oblivion Song című képregényének bemutatóját. Akkor még csak az első két könyvet olvastam el. Ma sorra került a folytatás.

A korábbi bejegyzést az alábbi linken érhetitek el:

https://tinyurl.com/gwj4g8eo

Na de akkor térjünk rá a folytatásra. Ha elolvastátok a fenti bejegyzést, tisztában vagytok az Oblivion Song alaptörténetével. A képregény második kötete hatalmas cliffhangerrel ért véget, ugyanis egy rejtélyes idegen faj tűnik fel a Feledésben, és emberekre vadásznak. Ez a furcsa faj az általunk arctalan emberekként ismert népség.

Nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, az arctalan emberek továbbra is hódolnak emberrablási hóbortjuknak, viszont már nagy üzemben ténykednek, és menekülni akarnak a "növekedés" elől. Hogy ez mi is, még nem derült ki, viszont az útvonal a mi dimenziónkba vezet.

Nathan és barátai ismét nagy galibába kerülnek. Mentőakciót kell szervezni. Ed családjának megmentéséért, és sajnos nem mindenki tér haza a Feledésből.

Pont erre volt szükségem. A képregény folytatása akciódús, mozgalmas, és tele van horrorisztikus feszültséggel. Gondoljunk csak az embereket boncolgató idegen lényekre.

Kirkman világépítése nagyon jól halad az útján. Az arctalanok népéről is sokmindent megtudunk, de ez még mindig majdnem a semmi. Titokzatos, feszült a képregény. Csihi-puhival, dimenzióváltásokkal tele akciójelenetekkel, szétplaccsanó emberekkel és idegen lényekkel egyaránt. 

A Feledésben élő emberek továbbra is nagyon menők. Szelidített szörnyek hátán repkednek, vagy éppen gyűjtik az élelmet. Az arctalanokkal viszont meggyűlik a bajuk nekik is.

Ha tehetitek, kezdjétek el olvasni az Oblivion Songot. Egy érdekes világba csöppenhettek, és egy percig nem fogtok unatkozni. Ha szeretitek az űrlényes akciókat, ha nem írtóztok kis horrortól, ez a képregény nektek való.

A folytatás minimum másfél hónap múlva jelenik meg. A negyedik rész végén viszont ismét akkora cliffhanger volt, hogy már most olvasnám a folytatást. Bosszantó...

Sziasztok.

A bejegyzés trackback címe:

https://peterporkerkepregenyei.blog.hu/api/trackback/id/tr6216426018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása