Peter Porker képregényei

Peter Porker képregényei

Mega Marvel 3. Messiáskomplexus

2018. július 26. - Peter Porker

Hello mindenki! Mai alanyom a múlt héten megjelent Mega Marvel. Szám szerint a harmadik kötet.

Ezúttal is sikerült feltenni a mércét a Kingpin Kiadónak. :D Csak az a baj, hogy ez sem kapott lezárást.

A történet az M-nap után játszódik. Kérdezed, hogy mi is az az M-nap? Segítek. Azt a napot nevezik ennek, amikor a Skarlát boszorkány elintézi, hogy a mutánsok 90 %-ának eltűnjön az ereje. Erről mondjuk az elején nem sokan tudnak... Ugye mekkora szívás? X-men mutánsok nélkül... na nem esszük olyan forrón. :P

Hát ez az X-faktoros, X-menes sztori azt hiszem a kedvencemmé válik. A párhuzamosan futó X-faktor történetből már jól ismert karakterek is felbukkannak ebben a kötetben. Izgalmas egy sztori, humorban annyira engedi el magát, amennyire szükségem volt rá, de végig volt benne egy elhagyatottság, reményteleség.

Az M-nap után sokan azt gondolták, hogy a mutánsoknak leáldozott, hogy kihalófélben lévő faj, és újra feltámad a remény, amikor megszületik egy új mutáns. Ez ugye egy reményteli esemény ugye? Hát nem mindenki gondolja így, ugyanis két alternatív idősik nyílik meg, amiből megismerhetjük az egyiket egy kis időutazás segítségével.Egy olyan idősíkot, ahol a mutánsoknak nem túl reményteli a helyzete.

Röviden ennyit gondoltam ajánlóként.

A képen Mega Marvel 3. Messiáskomplexus (Kingpin 2018. július)

A bejegyzés trackback címe:

https://peterporkerkepregenyei.blog.hu/api/trackback/id/tr614143993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása