Peter Porker képregényei

Peter Porker képregényei

The Edge of Spider-Geddon vélemény (spoileres)

2019. július 20. - Peter Porker

Sziasztok!

Először rendeltem a Blackwells.com oldalról, és a héten meg is érkezett a rendelésem, szép masszív csomagolásban, kb. 3 hét elteltével. A postásbácsi jó fej volt, és még a kötet gerince sem ferdült.

A csomag az Edge of Spider-Geddon TPB-t tartalmazta. Sok Spiderverse történetet olvastam már, ezt főleg a Spider-Geddon sorozat korábbi megvásárlása miatt kellett beszereznem. A kép bal oldalán található a borítókép.

A történetekből megismerhetünk néhány Pókembert, akik válaszoltak a hívásra, tehát a Védelmezők csapatát gyarapítják. Nekem speciel az első rész tetszett a legjobban, ahol Spider-Punk, akarom mondani Pókember küzd meg egy jövőből érkező fenyegetéssel, ami egy robotszerű merchandise jogtulajdonos képében jelenik meg, aki minden Spider-punkkal kapcsolatos jogot birtokol, így jogot formál arra is, hogy elrabolja, és kirakati majomként mutogassa a jövőben, viszont van Punknak egy atombombája, ami a metáltetkós Hulk képében jelenik meg. :D Szerintem van egy hangulata annak, ahogy Punk a Ramones banda egyik dalának címével [Beat on the Brat (with a baseball bat)] ellátott baseball ütővel veri szét a motoros Thor fejét. :D De még a Mortal Kombat Scorpionjára is van utalás (Get over here!), amit még Anarchia kapitány is ért.

A másik kedvencem a kis Petey Parker és Ben Parker története, akik, mivel mindketten rendelkeznek a pók képességeivel, belecsöppennek pár oldal erejéig az utolsó vadászatba. Volt pár elrejtett poén a szövegben.

A kötet végén megisnerhetjük a Superior Octopust, aki lélekcserével került Peter testébe, de aztán valami megváltozott benne is, majd halála után az öntudata feltámad, a saját és Peter génjeiből megalkotta a superior Octopust, aki jó útra tér, és lényegében a klónozásnak köszönhetően halhatatlan. Ki a fene érti ezt? :D

Nekem továbbra is felüdülés a Spider-verse köteteket olvasni, a sok komoly hangvételű kötet, füzet mellett ezek igazi agymenések, ajánlom mindenkinek, aki csak ki akarja kapcsolni az agyát.

Egy korábbi spiderverse-el kapcsolatos írásom az alábbi linken érhető el: 

https://peterporkerkepregenyei.blog.hu/2018/10/28/dilipokok_protectors_of_the_spiderverse_web-warriors_ajanlo

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterporkerkepregenyei.blog.hu/api/trackback/id/tr5414971602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása