Peter Porker képregényei

Peter Porker képregényei

Szolgálati közlemény

2021. március 05. - Peter Porker

Sziasztok kedves olvasók!

Az utóbbi időben felfigyeltem rá, hogy naponta egy-egy órában megugrik a blog nézettsége. És sajnos beigazolódott a félelmem. Különböző kamu oldalak a blogomról, és más képregényes oldalakról lopott képekkel próbálnak nyerészkedni.

Itt szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a google keresésében megjelenő különböző gagyi webshopok átverések. Én semmi ilyesmivel nem foglalkozom.

Ezek az oldalak, kamu webshopok a Peter Porker blog, a kilencedik.hu, a moly.hu, a Szukits kiadó nevét is keresőszóként használják. Én elhatárolódom ezektől és jelzem a tárhelyszolgáltatóknál. A képeim, a bejegyzéseim felhasználásához semmiféle engedélyt nem adtam, és webshopot sem tervezek ezzel a névvel üzemeltetni. A blog megjelölése engedély nélkül történt minden esetben.

Ne higgyetek ezeknek.

Sziasztok

A bejegyzés trackback címe:

https://peterporkerkepregenyei.blog.hu/api/trackback/id/tr1716451334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása